Τις ομάδες και τα έργα τους παρουσιάζουν
οι Αναστάσιος Σκριβάνος και Μαριαλένα Μπελίτση

Ο Αναστάσιος Γ. Σκριβάνος είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του τμήματος Πληροφορικής, είναι Μηχανικός Πληροφορικής (2013) διαθέτει MSc στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών (2016) από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αντίστοιχα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, έχει παρακολουθήσει πληθώρα μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων άνω των 6.000 ωρών.
Ασχολείται με τον κλάδο της Ρομποτικής τα τελευταία δέκα χρόνια, και είναι Πρεσβευτής της WRO Hellas στον Νομό Αρκαδίας – Μεσσηνίας – Αργολίδας. Ο Κ. Σκριβάνος διδάσκει την επιστήμη των υπολογιστών, την επιστήμη της ρομποτικής κλπ σε ιδιωτικά, δημόσια ΙΕΚ – Κολέγια – ΚΕΚ, στην Δευτεροβάθμια, και στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, για σχεδόν μια δεκαετία. Παρουσίασε το δεύτερο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων Δήμου Καλαμάτας και είναι ενεργός πολίτης σε ότι του ζητηθεί.

https://www.researchgate.net/profile/Anastasios_Skrivanos

Η Μαριαλένα Μπελίτση είναι Υπεύθυνη Δράσεων στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Τουριστικό Μάρκετινγκ και στα Ψηφιακά Μέσα και Νέα Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης. Επιπλέον, διαθέτει δίπλωμα Παιδαγωγικών και ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.